Toc telefon

toc telefonToc telefon

Noua moda in ceea ce priveste accesorizarea telefonului este o husa care acopera partea din spate a telefonului, cat si ecranul acestuia: toc telefon.

Husele de tip toc telefon protejeaza device-ul complet datorita clapetei care acopera inclusiv ecranul in timp ce ofera un aspect deosebit, elegant. Telefonul este sustinut in interiorul husei lasand clapeta libera pentru inchidere si deschidere. Clapeta are limba magnetica iar interiorul acesteia este captusit cu un meterial fin.

Un nou model de toc telefon este fabricat special pentru un anumit model de telefon, lasand toate functiile si butoanele libere. Materialele din care poate fi confectionat un toc telefon sunt: piele sau piele ecologica, iar culorile de regula sunt: negru si alb, insa pot fi si personalizate in functie de preferintele voastre.

Daca nu gasiti huse de tip toc telefon la magazinele din orasul dumneavoastra va recomandam magazinul online HuseColorate.ro. Aici veti gasi tocuri potrivite pentru telefonul dumneavoastra sau puteti da comanda de o anumita astfel de husa. De asemenea le puteti personaliza in functie de preferintele dumneavoastra.

Tocul pentru telefon, husele simple care acopera doar partea din spate a telefonului din silicon sau din plastic dur, folia pentru protectia ecranului, alaturi de diferite solutii folosite pentru a degresa ecranul device-ului sunt dintre cele mai utlizate accesorii pentru a proteja telefonul de diferite zgarieturi. De cele mai multe ori nu ne dam seama ca aruncand telefonul in geanta sau in buzunar, acesta se poate zgaria in diversele obiecte care pot fi gasite acolo (chei, pixuri, capse metalice, etc).