Toc telefon

Toc telefonUn toc telefon este la fel ca o carcasa sau ca o husa pentru ca protejeaza inclusiv partea din fata a telefonului mobil, adica ecranul, deschizandu-se printr-o clapeta. Avanatujul acestui toc telefon consta in faptul ca protejeaza intregul telefon, inclusiv partea mai sensibila, ecranul, lucru binevenit mai ales pentru noua generatie de telefoane smartphones.

Gama variata pentru acest accesoriu, toc telefon, cuprinde un numar foarte mare de modele. Modelele de toc telefon sunt fabricate special pentru un anumit model de telefon, lasand toate functiile si butoanele libere. Materialele din care poate fi confectionat un toc telefon sunt: piele sau piele ecologica, iar culorile de regula sunt: negru si alb, insa pot fi si personalizate in functie de preferintele voastre.

De aceea, un toc telefon pe langa functia sa de protectie a divece-ului, confera prezentei dumneavoastra o anumita eleganta, un anumit aer. Depinde insa de fiecare dintre noi ce fel de toc telefon alegem sa ne achizitionam. Tocurile din piele pot fi asortate atat la tinutele elegante, dar si la cele de fiecare zi. Tocurile din materiale sintetice sunt realizate in mai multe culori si astfel merg si cu tinutuele ceva mai sport.

Daca nu gasiti huse de tip toc telefon la magazinele din orasul dumneavoastra va recomandam magazinul online HuseColorate.ro. Aici veti gasi tocuri potrivite pentru telefonul dumneavoastra sau puteti da comanda de o anumita astfel de husa.