Toc telefon

toc telefonIntr-un toc telefon, mobilul este in siguranta, ferit de praf si de eventualele mici accidente produse din graba ori neatentie. De fapt, acest toc telefon este o varianta moderna a vechilor huse de telefon care tineau telefonul inchis ca intr-o cutie.

Daca ai un telefon si nu gasesti o carcasa potrivita pentru el, solutia ar fi un toc telefon. Acesta iti asigura o protectie sporita pentru gadgetul tau, dar si un plus de eleganta. Poti opta pentru diverse materiale: piele, piele ecologica sau un plastic mai flexibil.

Pentru ca el a devenit un accesoriu precum cureaua sau geanta, un toc telefon poate veni in mai multe culori si modele. Il puteti alege in functie de tinuta pentru care optati in anumite zile sau in functie de accesoriile pe care le purtati, insa cele mai populare modele sunt cele negre din piele. Un toc telefon negru se potriveste la aproape orice fel de tinuta.

Spre deosebire de carcasele actuale, un toc telefon este mai eficient tocmai fiindca acopera si ecranul, nu numai partea din spate a telefonului, asigurand astfel o protectie in plus pentru ecran. Un dezavantaj insa ar fi faptul ca trebuie sa scoti de fiecare data telefonul din suport, dar si acest minus poate fi transformat intr-un avantaj in sensul in care telefonul poate fi curatat mai usor, la fel si tocul.

Daca nu gasiti huse de tip toc telefon la magazinele din orasul dumneavoastra va recomandam magazinul online HuseColorate.ro. Aici veti gasi tocuri potrivite pentru telefonul dumneavoastra sau puteti da comanda de o anumita astfel de husa. De asemenea, le puteti personaliza in functie de preferintele dumneavoastra.