Paducel fructe

paducel fructePaducel fructe

Paducel fructe are un puternic efect regenerator al sistemului circulator, contribuind la reintinerirea vaselor de sange si a inimii si este recomandat ca tratament natural impotriva: angina pectorala, insuficienta congetiva, tulburari de ritm cardiac, hipertensiune arteriala si tensiune arteriala oscilanta, premenopauza, menopauza, nervozitate, hiperemotivitate sau insomnie.

Daca nu gasiti paducel fructe in farmaciile naturiste sau magazinele de specialitate din zona dumneavoastra puteti oricand sa comandati de pe Alimente-Geriatrice.ro, un magazin online specializat in producerea si comercializarea unei game variate de suplimente alimentare sub forma de pulbere. Pe langa paducel fructe, mai puteti gasi: salvie pulbere mineralizata, merisoare, telina frunze, tarhon sau pelin negru.

Paducel fructe este un produs dezvoltat in muntii Apuseni in “laboratorul Piramida” si comercializat apoi de magazinul online, Alimente Geriatrice. Paducel fructe este aliatul nostru impotriva proceselor de degradare celulara, actionand prin intarirea sistemului imunitar si regenerare celulara. In compozitia se regasesc: taninuri catehice, derivaţi aminici, glucozide cianogenice, fructoză, sorbitol, elemente pectice, acizi graşi esenţiali, triterpene, cumarine, vitamine (C, B1, B2, B3), beta-caroten, minerale: calciu, fier, magneziu, sulf, siliciu, fosfor, zinc, crom si mangan.

Este recomandat ca paducel fructe sa se consume de 3 ori pe zi, cu 15 minute inainte de fiecare masa principala si sa se tina 10 minute sub limba pentru a interactiona cu enzimele de la acel nivel.

Fiind un supliment alimentar, paducel fructe nu va inlocui regimul alimentar zilnic, doar il va completa. Pentru un efect total trebuie sa avem un stil de viata echilibrat, cumpatat. Se reomanda miscarea zilnica si respectarea celor 8 ore de somn, precum si cele 3 mese zilnice, obligatorii.