Nisip pisici

nisip pisiciPisica ta este nefericita? S-a plictisit de cotloanele casei si nu-si gaseste locul? E timpul sa faci cateva shimbari. Ai nevoie de un cosulet pentru dormit, unde sa se odihneasca atat peste zi cat si noaptea, de nisip pisici, unde sa se joace si sa-si satisfaca nevoile fiziologice, de jucarii colarate in diferite culori care sa tina pisica antrenata in jocuri pentru inlaturarea plictiselii.

Sa ai un animal de companie inseamna sa ai si multe responsabilitati. Nu poti sa-l privezi de libertate si de un loc special amenajat numai pentru el. Pisica asteapta de la stapan multa afectiune si multa ingrijire, de aceea atunci cand avem in casa acest animal trebuie sa ne straduim sa nu-i lipseasca nimic, sa fim atenti, sa fim prietenosi si joviali. Foarte important este ca sa aveti pentru el nisip pisici care anuleaza orice fel de mirosuri neplacute. In jurul umezelii se formeaza bulgarasi care pot fi indepartati cu usurinta, permitandu-va astfel sa economisiti nisip pisici pentru mai tarziu, acesta putand fi destul de costisitor.

Nu stiti unde gasiti acest produs care sa fie de calitate? La Bega Minerale veti gasi produse care sa satisfaca toate conditiile de igiena si curatenie. Daca alegeti produsul Bentonita MagiCat trebuie sa stiti ca este un produs de înaltă calitate, absolut natural şi 100% ecologic, avand conţinut de montmorillonit de minim 70%. MagiCat este special realizat pentru a se solidifica la contactul cu umezeala în porţiuni compacte, uşor de înlăturat, asigurand păstrarea igienei animalelor de casă.

Ca sa va gospodariti cat mai ficient trebuie sa stiti ca o punga de 5 kg de nisip pisica va va ajunge timp de 21 de zile, nisipul fiind folosit cu regularitate.