Nisip pisici

Nisip pisiciVa simtiti singur intr-un apartament foarte spatios? Va ganditi de mult timp ca ati dori o companie a unui animalut de companie, precum ar fi o pisisca, dar aveti temri ca apartamentul nu va mai fi atat de curat?
Nici o grija. Puteti renunta la temeri deoarece exista un produs minune, si anume nisip pisici. Acest nisip pisici va va ajuta sa aveti o viata mai fericita cu o pisica alaturi, intr-o casa curata.

Trebuie doar ca inainte de aduce pisica acasa sa-i creati un spatiul numai al ei, o tavita intr-un loc cat mai accesibil. Apoi dupa ce mica prietena va fi primita in noua sa casa va trebui sa o invatati cu mersul la litiera. Aceasta actiune este destul de simpla deoarece se bazeaza pe instinctele naturale ale felinelor de a-si pastra curat locul unde traiesc. Tot ceea ce putem face este sa ne asiguram ca am ales tipul de nisip pisici care sa nu dezvolte tot felul de alergii pisicilor sau chiar noua.

Nisip pisici va fi atat pe placul micutei prietene, care nu se mentine curata fara a se murdari, cat si al stapanului care este nevoit să cureţe în jurul litierei. De asemenea, foarte important, nisip pisici nu este toxic pentru oameni, dar nici pentru animale.

Daca nu ati gasit produsele potrivite in supermarket-urile din orasul dumneavoastra puteti sa cumparati de la magazine online, un exemplu fiind Bega Minerale Industriale. In oferta firmei Minerale Industriale Bega se regaseste o paleta larga de produse din categoria nisip pisici: nisip pisici cu parfum de levantica, pin sau cu o capacitate mare de absorbtie.

O punga de 5 kg nisip pisici asigura necesarul unei pisici pe o perioada de aproximativ 21 de zile. Produsul sub forma de bulgari se inlatura cu ajutorul lopeţii speciale şipoate fi inlocuit cu o cantitate suficientă de produs proaspăt. Produsul absorbant se schimba in intregime numai cand acesta se inchide la culoare.