Nisip cuartos

nisip cuartos

Pentru un proiect durabil iti recomandam sa folosesti in zidarie, nisip cuartos comercializat la Minerale Industriale Bega.

Te-ai hotarat sa te muti la casa, dar nu gasesti pe piata oferta care sa te atraga si sa te convinga ca aceea este casa visurilor tale? Poti sa-ti incepi propriul proiect imobiliar. Sursele de inspiratie sunt numeroase, iar casa visurilor tale poate prinde contur, folosind materiale de constructie de calitate.

Fie ca-ti doresti o casa cu un singur nivel sau cu mai multe etaje, cu o curte generoasa pe care sa o amenajezi cu piscina, gratar, foisor si o gradina de flori sau de legume, materialele pe care le folosesti sunt principalele aspecte carora trebuie sa le dai atentie. Este foarte important sa ceri sfatul unui arhitect pentru a sti exact de ce ai nevoie si in ce cantitati.

Indicat ar fi sa folosesti materiale de constructie, care au in componenta nisip cuartos, pentru un plus de rezistenta.

Acest nisip cuartos se utilizeaza in domenii precum: constructii in prepararea mortarelor pentru zidarie, tencuieli si finisaje prin adaos de ciment si /sau var, pardoseli de rezistenta si pavaje, terenuri de sport artificiale, terenuri de golf, locuri de joacă pentru copii, material antiderapant; turnatorie. Cuarturile granulate se folosesc la filtrarea apei, sablarea suprafetelor metalice si sablarea peretilor.

Materialul, nisip cuartos poate fi ambalat in saci de hartie sau in containere de polipropilena, marcate corespunzator pentru ca transportul sa se desfasoare in conditii sigure.

In procesul de exploatare si prelucrare a acestui material, nisip cuartos nu se utilizează substante chimice care sa-i schimbe proprietatile fizico-chimice naturale din zacamant.

Firma, Minerale Industriale Bega produce si are posibilitatea de a livra acest material, nisip cuartos in toata tara.