Muguri de brad

muguri de bradMuguri de brad

Alimentele geriatrice sunt produse pentru inrtretinerea si regenerarea organismului. De exemplu, pulberea din muguri de brad este un aliment geriatric cu proprietati regeneratoare incredibile.

Muguri de brad sub forma de pulbere stabilizata natural este cu atat mai benefica, avand in vedere ca forma sub care noi o comercializam este mai eficienta si isi face efectul mai rapid.

Prin compozitia sa, pulberea din muguri de brad stimuleaza formarea ţesutului osos şi fixarea calciului în oase, aspect care previne osteoporoza. De asemenea, are o acţiune antiinflamatorie, antibacteriană, antivirală, imunostimulatorie nespecifică, de precipitare a proteinelor din tubul digestiv.

In compozitia pulberii stabilizate din muguri de brad se regasesc cantităţi importante de tanin, rezine, uleiuri eterice, terebentină, acid acetic, substanţe amare, ceruri, fitoncide (antibiotice vegetale), gume, calciu, siliciu, magneziu, sulf, fier, cupru, caroten şi vitaminele C, B1, B2, E, PP, K.. Vitamina C este una din cele mai importante substante din organism, indeplinind 2 functii: întărirea imunităţii şi echilibrarea psihicului. Ea este cel mai redutabil inamic impotriva bolilor.

Pulberea din muguri de brad se recomanda sa se ia cate o lingurita de trei ori pe zi, cu 15 minute inainte de mesele principale. Se recomanda pastrarea ei sub limba aproximativ 10 minute pentru a-si face cat mai repede efectul.

Atentie insa. Pulberea din muguri de brad este un supliment alimentar si nu inlocuieste mesele zilnice. Pentru o viata sanatoasa este foarte important sa respectam cele 3 mese zilnice, sa facem cat mai multa miscare si sa dormim cel putin 8 ore in fiecare noapte.