Îngrășământ magnetic

Îngrășământ magnetic

Îngrășământ magnetic

Îngrășământ magnetic pentru plante sănătoase

Un îngrășământ magnetic ecologic se deosebește de un îngrășământ clasic prin faptul că accelerează maturizarea și creșterea culturilor cerealiere cu până 30%. Destinat și folosit în agricultură atât pentru cereale, cât și în viticultură, pomicultură, arbuști fructiferi, legume și floricultură, acest tip de îngrășământ garantează potențarea câmpului magnetic și energetic din jurul plantei astfel încât îi va asigura creșterea rapidă și sănătoasă a acesteia.

Granulele de îngrășământ magnetic nu conțin nicio substanță chimică, principiul de acțiune a potențiatorului magnetic bazându-se pe influența asupra particulelor fotonice din plante.
Fiind invenția bănățeanului Ioan Davidoni, granulele acestui tip de îngrășământ sunt o creație revoluționară care va contribui la dezvoltarea agriculturii intensive. Înscris la nivel național în registrul brevetelor și invențiilor sub marca Davidoni, acest tip de îngrășământ se aplică pe sol o dată la șapte ani.

Granulele îngrășământului sunt ecologice, inofensive pentru mediu, ieftine și oferă o garanție de eficiență de 100%, susține inventatorul acestora – Ioan Davidoni. În prezent, granulele acestui tip de îngrășământ sunt distribuite prin intermediul instituțiilor de cercetare de la nivel național, la seminarii ale universităților și ale firmelor de profil cu care instituțiile de învățământ superior au stabilite relații de cercetare, în euroregiunea Dunăre-Criș-Mureș-Tisa, însă, se intenționează extinderea rețelei de desfacere, distribuție a potențiatorului de creștere revoluționar.
Îngrășământul magnetic este absolut inofensiv atât pentru sol, cât și pentru plante și mediu înconjurător. Din acest punct de vedere, granulele de îngrășământ de acest tip sunt folosite de spacialiști și cultivatori cu încredere pentru a obține recolte bogate și plante sănătoase.