Husa silicon

husa siliconHusa silicon – utilitate si stil

Husa silicon are avantajul de a fi un accesoriu placut la atingere, maleabil, elastic si perfect pentru telefoanele care dispun de multe butoane si functii exterioare. Daca vrei ca telefonul tau sa fie accesorizat pe masura, dar in acelasi timp sa fie protejat de eventualele accidente care se pot produce cel mai adesea din neatentie opteaza pentru o husa din silicon.

Husa silicon, fiind confectionata din acest material moale, maleabil este foarte placuta la atingere si foarte elastica. Datorita acestor calitati protejeaza mai eficient telefonul, acesta, in urma unui posibil impact fiind protejat de invelisul adaptabil. De asemenea, husa silicon nu se deterioreaza atat de repede si poate fi curatata extrem de usor. Tot ce trebuie sa faceti este sa o detasati de pe telefon apoi sa o curatati cu grija cu o solutie speciala sau chiar cu apa, sapun si o periuta mai fina.

Husa silicon nu prezinta o gama mult prea varianta in ceea ce priveste design-ul, spre deosebire de husele din plastic dur, care vin in mai multe modele, la randul lor accesorizate.

Din punct de vedere tehnic, husa silicon sau carcasa din silicon ofera protectie la un eventual impact, datorita elasticitatii si capacitatii de amortizare. Exista si carcase waterproof, care ofera o protectie sporita, mai ales cand alegem sa mergem la mare sau la piscina si nu ne putem dezlipi de telefon. De asemenea, siliconul avand si proprietati termostabile, dar termoconductibilitate scazuta, carcasele confectionate din acest material sunt cele mai indicate pentru mediile cu temperaturi ridicate.