Husa silicon

husa silicon

Fie ca vrem sau nu, telefonul este predispus loviturilor si zgarieturilor. Cea mai eficienta metoda de a-l proteja este husa silicon. Alaturi de tocul pentru telefon si folia pentru ecran, husa silicon sau de plastic sunt cele mai potrivite accesorii pentru protejarea telefonului de diversele accidente cauzate cel mai adesea din neatentie.

Husa silicon poate fi gasita in diverse modele si culori, in functie de preferintele fiecaruia dintre noi. Nu numai ca husa silicon protejeaza telefonul, dar il poate scoate din anonimat prin aspect.

Daca nu gasiti modelul de husa silicon compatibil cu telefonul dumneavoastra sau nu va atrage niciun model, va recomandam magazinul online, HuseColorate.ro. Aici veti gasi o gama de huse pe gustul fiecaruia, iar ca bonus, acestea pot fi personalizate la comanda.

Husa silicon este o carcasa flexibila, maleabila. Fiind fabricata in functie de modelul telefonului, aceasta ofera spatii pentru butoanele laterale si mufe. Din punct de vedere tehnic, carcasa de silicon ofera protectie la un eventual impact, datorita elasticitatii si capacitatii de amortizare. Exista si carcase waterproof, care ofera o protectie sporita, mai ales cand alegem sa mergem la mare sau la piscina si nu ne putem dezlipi de telefon.

Husa silicon prezinta si cateva dezavantaje: nu confera termoconductibilitate si protectie impotriva prafului la fel de mare precum plasticul. De asemenea, spre deosebire de carcasele din plastic, aceasta nu ofera modele diferite, culori cat mai variate sau modele personalizate.

Nu mai stati pe ganduri! Daca v-ati achizitionat un telefon nou, urmatorul pas pe care trebui sa-l urmati este achizitionarea unei huse si a unei folii pentru ecran (in caz ca aceasta nu este deja aplicata sau vine in pachetul telefonului).