Hotelul Transilvania, un hotel în Cluj în inima orașului

Hotel in ClujHotelul Transilvania, un hotel în Cluj în inima orașului

Ai nevoie de o cazare la un hotel în Cluj la un preț accesibil? Vrei să poposești o noapte la un hotel în Cluj, care să fie situat în centrul orașului, cu recepție deschisă permanent și cu parcare gratuită? Hotelul Transilvania ar fi o alegere perfectă!

Acest hotel în Cluj îndeplinește aceste criterii esențiale și vă așteaptă cu o ospitalitate desăvârșită. Hotelul Transilvania, situat în inima orașului, un loc plin de istorie, este primul hotel în Cluj, și totodată cea mai veche clădire, atestat documentar aprox. din 1362, care a reușit să-și desfășoară activitatea hotelieră fără întrerupere de-a lungul secolelor, cu porțile deschise, păstrând farmecul medieval.

Hotelul Transilvania dispune de 28 de camere amenajate modern, clasificate în 6 tipuri de camere: superior single, superior twin, junior suite, senior suite, standard single, standard twin, cu o capacitate totală de 48 locuri. Fiecare cameră dispune de facilități moderne: acces la internet wireless gratuit, TV cablu, linie telefonică, minibari, unele au și aer condiționat, iar toate camerele sunt izolate fonic.

Hotelul are și o sală de evenimente, cu o capacitate de 40 locuri, ideală pentru, mese festive, conferințe, training-uri. Este dotat cu videoproiector, ecran de proiecție, flipchart, internet wireless, laptop-uri de închiriat, consumabile de birotică și papetărie. Hotelul mai dispune și de un social room, ideal pentru interviuri pentru angajare, întâlniri de afaceri sau cu prietenii. În curtea interioară a hotelului este o terasă de vară, neacoperită, cu o capacitate max. de 100 locuri, ideală pentru mic dejun, cină, prânz sau mese festive. Restaurantul, cu o capacitate de 50 locuri, oferă preparate culinare specifice bucătăriei tradiționale și internaționale. Hotelul dispune și de o parcare exterioară, supravegheată permanent.