Hotelul Transilvania, o cazare în Cluj cu numeroase facilități și dotări

Cazare in Cluj 1Hotelul Transilvania, o cazare în Cluj cu numeroase facilități și dotări

Hotelul Transilvania oferă cazare în Cluj într-o zonă ultracentrală, totuși într-o atmosferă liniștită, ferit de zgomotul orașului. Este cel mai vechi hotel din oraș, renovat și modernizat complet, ce oferă cazare în Cluj, unde turiștii trăiesc adevărate clipe de relaxare și încântare.

Hotelul dispune de 28 camere, cu o capacitate totală de 48 locuri, structurată astfel: 8 camere single, 16 camere duble, 2 apartamente și 2 apartamente junior. Hotelul dispune de o terasă în curtea interioară a clădirii, cu o capacitate de 100 de locuri; o sală de evenimente cu 40 locuri; un social room; un restaurant, ce oferă preparate din bucătăria tradițională și internațională, cu 25 locuri; și parcare gratuită.

Hotelul Transilvania oferă cazare în Cluj clienților cu următoarele facilități și servicii:
– internet wireless, TV cablu, linie telefonică, minibar, izolare fonică a camerelor, aer condiționat în anumite camere.
– Alimentație și băuturi: meniu à la carte, mic dejun inclus în prețul camerei, servicii de bar, cafenea, room service
– Personal: recepție deschisă non-stop, serviciu de trezire la ora dorită, personal multilingv (română, maghiară, engleză)
– Business și întâlniri de afaceri: sală de conferințe cu o capacitate de 40 locuri cu toate dotările incluse, birou pentru interviuri, meeting room, servicii de catering, welcome coffe și coffe break
– Servicii suplimentare gratuite: parcare supravegheată video, în limita locurilor disponibile, seif perunt depozitarea obiectelor de valoare, uscător de păr și fier de călcat, păstrare bagaje, ziare, ghiduri, fax, printare, xerox
– Servicii suplimentare contra cost: servicii de spălătorie și călcătorie, pat suplimentar, transport de la și la aeroport, ghid turistic.