Hotel in Cluj

Bell in hotel receptionEsti in cautarea unui hotel in Cluj care sa-ti dezvaluie cat mai mult din istoria si din frumusetea orasului? Atunci trebuie sa te cazezi la Hotel Transilvania. Acest hotel in Cluj ascunde numeroase povesti despre istoria orasului, despre oamenii din trecut si chiar l-a “gazduit” pe personajul principal din romanul Dracula, Jonathan Harker.

Considerat de specialisti drept cea mai veche cladire care si-a pastrat functia initiala de hotel in Cluj, cu o traditie de mai bine de doua secole de servicii ireprosabile si un model de necontestat de ospitalitate transilvaneana, Hotel Transilvania este unul dintre cele mai populare unitati de cazare din oras.

Astazi, hotelul este pregatit sa-si intampine oaspetii, fie ei turisti sau oameni de afaceri. Hotelul va pune la dispozitie 28 de camere spatioase, cu pardoseli din lemn, din care 6 sunt superioare single (3 stele), 2 single (2 stele), 14 camere superioare double (3 stele), 2 double (2 stele) 2 junior apartamente (3 stele), 2 senior apartamente (3 stele) dar si o sala de conferinte si un business room avand o capaciate totala de 50 de persoane. Sala de conferinta de la Hotel Transilvania dispune de videoproiector, flipchart, ecran, conexiune la internet si sistem de traducere simultana.

Restaurantul de la Hotel Transilvania ofera o varietate de preparate culinare si bauturi. Doritorii pot alege terasa exterioara (cu o capacitate de 100 de persoane) pentru a consuma diverse specialitati precum „Paprika Hendl” si „Impletata”, meniuri clasice romanesti.