Hotel in Cluj

Hotel in Cluj 3Cauti un hotel in Cluj care sa fie aproape de evenimentele importante ale orasului? Odihna este importantă pentru tine şi esti interesat ca hotelul să aibă camere izolate fonic. Un hotel in Cluj care sa-ti ofere aceste facilitati este Hotelul Transilvania. Acest hotel in Cluj ascunde numeroase povesti despre istoria orasului, despre oamenii din trecut si chiar l-a “gazduit” pe personajul principal din romanul Dracula, Jonathan Harker.

Astazi, acest hotel in Cluj este pregatit sa-si intampine oaspetii, fie ei turisti sau oameni de afaceri. Hotelul va pune la dispozitie 28 de camere spatioase, cu pardoseli din lemn, din care 6 sunt superioare single (3 stele), 2 single (2 stele), 14 camere superioare double (3 stele), 2 double (2 stele) 2 junior apartamente (3 stele), 2 senior apartamente (3 stele) dar si o sala de conferinte si un business room avand o capaciate totala de 50 de persoane. Sala de conferinta de la Hotel Transilvania dispune de videoproiector, flipchart, ecran, conexiune la internet si sistem de traducere simultana.

Pentru o mai buna cunoastere a facilitatilor de care camerele dispun facem cunoscut faptul ca acestea sunt dotate cu Internet wireless gratuit, TV cablu – 60 de canale, linie telefonică cu acces naţional şi internaţional (contra cost), minibar, geamuri termopan dotate cu Low-E pentru o izolare fonică perfectă, aer condiţionat (disponibil în unele camere) si lampă de citit la noptieră.

De asemenea, personalul hotelului asigura recepţia deschisă în permanenţă si serviciu de trezire la ora dorita. Se poate adresa clientilor in limbile: română, engleză si maghiară.