Folie ecran

Folie ecranDisplay-ul telefonului este una dintre cele mai importante componente ale smartphone-ului tau, iar acesta trebuie protejat cu o folie ecran.

In momentul in care dorim sa aplicam o folie ecran trebuie sa tinem cont de cateva sfaturi, care ne vor ajuta sa ne protejam telefonul corect. Aveti nevoie de: folie ecran, o laveta din microfibra pentru curatarea telefonului, un obiect cu marginea neteda pentru eliminarea bulelor de aer si o solutie de curatare pentru LCD pentru curatarea telefonului.

In primul rand trebuie sa cumparati o folie ecran, care sa se potriveasca telefonului dumneavoastra. Altfel va trebui sa o taiati si i se va pierde din calitate. Pentru a aplica folia trebuie sa mergeti intr-un loc unde nu este mult praf, un loc umed, eventual in baie. Trebuie sa fiti curat pe maini.

Pentru a aplica corect o folie ecran, in primul rand trebuie sa inchizi telefonul, apoi trebuie sa-i cureti foarte bine ecranul, astfel incat sa nu ramana urme de amprente sau particule de praf, care odata prinse sub folie nu fac altceva decat sa deterioreze incetul cu incetul invelisul protector. Dupa ce ecranul a fost curatat aplicat cu grija respectiva folie ecran, iar pe masura ce o lipiti, neteziti partea deja aplicata cu un card sau cu un dispozitiv asemanator pentru a fi siguri ca nu raman goluri de aer, care vor duce la acumularea prafului iar mai apoi la dezlipirea si zgarierea ecranului.