Folie ecran

Folie ecranCu vechiul telefon ati avut probleme deoarece ecranul a avut de suferit dupa ce l-ati trantit pe jos din greseala. Acum pentru protectia ecranului va puteti achizitiona o folie ecran. Aceasta folie ecran va va scuti de alte cheltuieli si va mentine telefonul dumneavoastra intr-o stare perfecta de functionare. Patania cu telefonul mai vechi v-a determinat sa va informati despre cum va puteti proteja smartphone-ul.

Asa ati aflat ca odata achizitionat un smartphone sau in general, un telefon touchscreen, acesta vine din fabrica cu o folie lipita pe dislapy, dar ca aceasta nu este de calitate grozava. Nici durata de functionare nu depaseste cateva luni. Pentru a va asigura ca telefonul va functiona pe o perioada cat mai lunga de timp, intr-un mod optim, v-a facut sa apelati la accesorii de calitate. Acestea pot fi cumparate din magazine de specialitate, din supermarket-uri (din raionul dedicat tehnicii) sau pot fi comandate de pe internet, de pe site-uri care isi dovedesc calitatea prin experientele si review-urile celorlalti clienti.

Printre recomadarile pe care trebuie sale aveti in vedere cand va achizitionati o folie ecran se numara si aceea ca trebuie sa alegeti acele tipuri de folii care se potrivesc perfect ca dimensiune telefonului dumneavoastra. Astfel, in momentul aplicarii trebuie sa fie pliata perfect pe forma telefonului si in acest mod nu mai exista riscul ca orificiile, precum camera, microfonul, difuzorul sa fie acoperite si sa-si piarda din functii.

Dupa ce va asigurati ca ati gasit o folie ecran potrivita telefonului, urmeaza o alta provocare, sa aplicati corect folia pe ecran. Cel mai indicat este sa va adresati vanzatorilor din magazinele de specialitate care cu siguranta va ajuta in problema dumneavoastra. Acele persoane se vor ocupa sa curete device-ul si sa-l pregateasca pentru a aplica folia astfel incat sa nu ramana goluri de aer care, in timp, pot acumula praf si se pot dezlipi sau mai rau.