Cum aleg un alimentator laptop potrivit?

Alimentator laptop potrivit

Alimentator laptop potrivit

Pentru functionarea laptopului, implicit pentru incarcarea bateriei, avem nevoie de un alimentator. Fiecare laptop pleaca din fabricatie cu propriul sau incarcator, prin urmare este esential sa folosim dispozitivul cu alimentatorul care i se potriveste lui, altfel riscam sa il stricam. In cazul in care se strica alimentatorul, trebuie sa cumparam unul nou.

Iata cateva lucruri pe care trebuie sa le avem in vedere atunci cand cautam un alimentator laptop nou: – mufa, dar si caracteristicile celui nou trebuie sa fie exact aceleasi cu cele a vechiului alimentator laptop; – pe eticheta alimentatorului gasim voltajul produs de acesta, dar si amperajul, ambele trebuie sa fie egale cu ce producea vechiul alimentator laptop.

Pentru prelungirea vietii unui alimentator laptop este de preferat sa il scoatem din priza atunci cand nu il folosim, pentru a evita o supraincalzire. Pe site-ul Fractal Computers puteti gasi alimentator laptop original pentru orice model la preturi accesibile, daca vi s-a stricat cel venit la pachet cu dispozitivul sau doriti sa aveti unul de rezerva.