Coacaze negre pulbere mineralizata

coacaze negre pulbere mineralizataCu produsul coacaze negre pulbere mineralizata imbatranirea organizmului este tinuta departe. Este de acum demonstrat ca produsul coacăze negre pulbere mineralizata are multiple efecte de întinerire și reconfortare a organismului: previne accidentele vasculare și combate insuficiența cardiacă; reduce tensiunea arterială, crește acuitatea vizuală; reface colagenul din piele, este antioxidantă și previne cancerul, luptă împotriva reumatismului cronic degenerativ și împotriva gutei, este antisclerogenă și anticolesterolemiantă, are acțiune favorabilă în ulcer duodenal, gastroduodenite, gastrite, colite, afecțiuni hepatobiliare, nefrite și pielonefrite.

Pachetul de coacaze negre pulbere mineralizata contine glucide, proteine, lipide, celuloză, fibre, substanțe minerale: calciu, potasiu, magneziu, sodiu, sulf, cupru, fier, zinc, fosfor, clor, fluor, mangan, caroten (provitamina A), vitamine: B1, B2, B5, B6, PP. In produsul coacaze negre pulbere mineralizata vitamina C se afla sub formă stabilă (de 10 ori mai multă decât în mere, de 4-5 ori mai multă decât în citrice și de 3 ori mai multă decât în măceșe).

Modul de administrare pentru coacăze negre pulbere mineralizata este simplu. Se ia de trei ori pe zi, câte o linguriță, înainte cu 15 minute de mesele principale. E recomandabil să se țină sub limbă 10 minute, amestecându-se bine cu salivă din gură, după care se înghite cu apă. Nu are efecte adverse dacă se ia în cantitate mai mare (fiind un produs natural 100%) și nici dacă se ia după masă. Diferențele se manifestă doar prin creșterea, respectiv scăderea eficienței.

In ceea ce priveste conditiile de pastrare, după deschiderea borcanului şi administrarea pulberii, se recomandă închiderea imediată a borcanului şi păstrarea acestuia în frigider sau într-un loc ferit de lumină şi umezeală, la o temperatură sub 20 de grade Celsius şi o umiditate relativă a aerului de maximum 75%.