Cazare in Cluj

Cazare in clujCazare in Cluj

Daca sunteti in cautarea unui loc de cazare in Cluj va recomandam Hotelul Transilvania, un loc in care istoria palpita, considerat a fi un etalon in materie de ospitalitate transilvaneana.

Orasul Cluj-Napoca este unul dintre principalele atractii turistice din Transilvania, iar anul acesta a devenit Capitala Europeana a Tineretului, astfel agenda evenimentelor clujene s-a diversificat si s-a dezvoltat considerabil.

Pentru a descoperi orasul, alaturi de comorile sale si pentru a participa la cele mai importante evenimente care vor avea loc in aceasta vara aveti nevoie de cazare in Cluj, cat mai aproape de punctul de desfasurare al celor mai efervescente activitati – centrul istoric al orasului.

Situat pe strada Ferdinand – o zona care in trecut s-a remarcat prin prosperitate, Hotel Transilvania si-a desfasurat fara intrerupere activitatea hoteliera, reusind sa ofere cazare in Cluj, precum si alte servicii ireprosabile, adaptandu-se permanent conditiilor politice, economice si sociale ale vremii.

Hotel Transilvania este unul dintre putinele locuri de cazare in Cluj cu o poveste. Ca o curiozitate, hotelul apare si in literatura, fiind locul unde Jonathan Harker, personajul principal din romanul “Dracula” a lui Bram Stocker a beneficiat de o noapte de ospitalitate inainte de a se intalni cu Contele Dracula.

Astazi, hotelul este complet modernizat, asteptandu-si oaspetii cu bratele deschise si oferindu-le un sejur de neuitat, la fel cum, acum doua secole, primea cu caldura drumetii osteniti.