Cazare in Cluj

Cazare in Cluj 1Vreti o cazare în Cluj, care sa fie aproape de centrul orasului? Cea mai buna recomandare este Hotelul Transilvania, un hotel istoric care este situat pe cea mai veche stradă din Cluj-Napoca, strada regele Ferdinand.

Hotelul Transilvania se ocupa de cazare in Cluj inca de acum doua sute de ani, atunci fiind cunoascut ca han, unde calatori sau turisti din țară sau străinătate poposeau in orasul de pe Somes cu treburi sau cu scopul sa viziteze frumuoasele meleaguri ardelene. Cu timpul hotelul a devenit unul foarte cunoscut și căutat de turiști.

Renumele sau a mers atat de departe, pana in Irlanda, tara scriitorului Bram Stoker. Bram Stocker a fost inspirat de hotel scriind despre el in cunoascuta sa carte, Dracula. Spatiul de cazare in Cluj apare sub denumirea de Hotel Royale.

Azi hotelul se prezinta in fata turistilor modernizat. Dispune de 28 de camere amenajate modern. Cu acces la Internet wireless gratuit. Aceast spatiu de cazare in Cluj poseda o parcare exterioara, inchisa si supravegheata video.

Acest spatiu de cazare in Cluj are restaurant, locul perfect pentru sărbătorirea unor mese festive, sau pur şi simplu pentru savurarea unor bucate cu parfum local, alese din variatul Meniu à la Carte! Fie ca veti participa la o petrecere organizata la Hotelul Transilvania, fie ca veti lua masa intr-o dupa masa la restaurant voia buna si mancarea proaspata va va face sa va simtiti foarte bine si s areveniti in acest loc ori de cate ori veti avea ocazia.