Cazare in Cluj

Cazare in ClujPrieteni tai ti-au cerut sa te interesezi pentru o cazare in Cluj? Ofertele sunt foarte variate si foarte multe, de la pensiuni, la hosteluri pana la hotelurile foarte renumite. Nu stii care ar fi cea mai buna alagere pentru prietenii tai. Stii doar ca isi doresc o cazare in Cluj care sa le ofere o sedere de neuitat.

Pentru o sedere placuta si totaodata de neuitat iti recomandam o cazare in Cluj, intr-un hotel situat aproape de inima orasului, pe cea mai veche strada, aproape de obiectivele turistice si locatiile in care au loc tot timpul evenimente.

Hotelul Transilvania ofera conditii de cazare in Cluj dintre cele mai apreciate de turisti. Castigul celor care se cazeaza la acest hotel nu este numai cel legat de pozitionarea lui, dar si de faptul ca este cea mai veche locatie din oras care si-a pastrat de-a lungul timpului functia de a adaposti si servi oaspetii care-i trec pragul.

Are astfel o poveste incarcata de istorie, iar o poposire in odaile acestui hotel nu face decat sa te gandesti la cati oameni au trecut pe aici, cati s-au bucurat de ospitalitatea ardeleana, de mancarurile alese sau petrecerile organizate cu diferite ocazii.

Personalul hotelului este amabil si ospitalier, iar camerele sunt amenajate si dotate cu toate facilitatile: accesul la internet wireless gratuit, linia telefonică ce permite apeluri naţionale şi internaţionale (contra cost), minibarul aprovizionat zilnic cu apă minerală, plată, bere şi suc de portocale. Camerele sunt izolate fonic si dispun de aer condiţionat.

Alegand Hotel Transilvania, pritenii tai vor fi incantati de aceasta cazare in Cluj. Doar sa le prezinti si lor aceasta alternativa si nu vor ezita sa-si rezerve camere pentru scurta lor incursiune in „orasul comoara”.