Cazare in Cluj

cazare in ClujConcertele si marile evenimente din Cluj te determina sa-ti petreci mai multe weekend-uri in orasul de pe Somes. De aceea esti in situatia in care cauti cazare in Cluj. Cautand pe site-urile online ai gasit zeci de optiuni si anunturi de cazare in Cluj insa nu ti-ai dori o pensiune sau un motel foarte departe de pulsul orasului.
De aceea, cunoscand optiunile pentru o cazare in Cluj aproape de centru, cel mai recomandat in acest fel este Hotel Transilvania. Acesta indeplineste functia de cazare in Cluj inca de acum doua secole. Momente importante de viata orasului, precum inaugurarea garii, i-au adus hotelului o mai mare consacrare. Aici veneau pentru cazare in Cluj atat persoane care tranzitau orasul, dar si turisti special veniti pentru a vizita orasul comoara”.

Astazi hotelul situat în centrul istoric al Clujului și în imediata apropiere a celor mai importante obiective turistice isi asteapta turisti intr-o ambianta curata si moderna. Aceasta unitate de cazare in Cluj dispune 28 de camere amenajate modern si de Internet wireless gratuit.

Restaurantul HoteluluiTransilvania poate gazdui sărbătorirea unor mese festive, sau pur şi simplu pentru savurarea unor bucate cu parfum local, alese din variatul Meniu à la Carte. Având o capacitate de 25 de locuri, restaurantul este ferit de zgomotul strazii, dar uşor accesibil din orice punct al oraşului.

De asemenea, aceasta unitate de cazare in Cluj are o sala de evenimente cu o capacitate de 40 de locuri. Sala poate fi adaptată oricaror tipuri de evenimente care pot fi desfasurate aici.