Carduri personalizate PVC

carduri personalizate PVCA fost pierdut un set de carduri personalizate PVC!

Totul se întâmpla într-o vineri după-masă atunci când mă întorceam de la serviciu. Eram grăbită să ajung acasă pentru că aveam multe de rezolvat într-un timp extrem de scurt și simțeam cum presiunea orei mă apăsa tot mai mult. Cu o oră în urmă ridicasem acel set de carduri personalizate PVC pe care urma să le distribui unor clienți fideli. Tragedia acestei pierderi se afla nu în faptul că eu nu le mai găseam, ci în faptul că urma să mă întâlnesc cu aceasi oameni cărora le promiseserăm că vor primi reducere la ceva ce comandaseră după ce vor primi carduri de fidelitate și că urmau să între în posesia lor chiar de astăzi.
În acest mod, am rugămintea ca cei care le găsesc, să mă contacteze, indiferent de oră sau zi. Ofer recompensă! Setul de carduri personalizate PVC conținea zece carduri, de culoare albă cu elemente aurii și negre, de dimensiuni unui card bancar și avea inscripționat numele firmei, sus, în dreapta, iar în partea stângă era fotografia clientului, numele, prenumele, data și anul nașterii. Pe verso cardurilor era specificată adresa companiei care le oferă, numărul de telefon și profilul firmei.

De asemenea, în dreapta jos era indicată sigla companiei noastre, realizată din elemente aurii cu umbre negre. Le-am pierdut pe traseul centru-piață. Dacă cineva le găsește în această zonă sau dacă le identifică în oricare altă parte a orașului, îl rog frumos să ia legătură cu mine la următorul număr de telefon sau sa ia legătura cu cea mai apropiată secție de poliție și să le predea polițiștilor de serviciu. Voi fi mereu recunoscătoare pentru efortul dumneavoastră!