Bentonita pisici

Bentonita pisiciBega Minerale, cel mai mare producator de nisipuri cuartoase din Romania comercializeaza bentonita pisici sau nisip pisici, produs 100% ecologic.

Va ganditi de multa vreme ca ati avea nevoie de un catel sau o pisica ca sa va umple casa de bucurie. Aceste animale de companie ar inveseli atmosfera destul de anosta de acum din apartament. Ati ezitat sa va luati un caine sau o pisica tocmai din considerentul ca nu stiti cum v-ati descurca cu ingrijirea lui in casa. Va ganditi ca prezenta unui animal fie el si mic ar aduce multa dezordine si mizerie.

Daca ati gasit o pisica si nu-i rezistati atunci noi va incurajam sa va impliniti dorinta de mult visata. Curatenia va fi asigurata cu produsului bentonita pisici. Acesta se caracteriezeaza prin gradul ridicat de absorbtie, formarea bulgarilor la contactul cu umezeala, acestia putand fi foarte usor de indepartat cu o lopatita care se gaseste in fiecare pet-shop. Bentonita pisici, MagiCat absoarbe mirosurile neplacute si produce foarte putin praf, fiind astfel pe placul pisicilor, cat si al stapanilor, pastrandu-se casa curata o perioada mai lunga de timp.

Daca veti apela la produsul recomandat, veti avea o casa curata si o atmosfera vesela dupa care tanjiti de atata timp.

Avand un spatiu special amenajat, o litiera, pisica se va simti ingrijita si rasfatata. Fiind un animal cu o fire independenta va prefera sa-si poarte singura de grija. Produsele MagiCat va vor ajuta sa va mentineti casa frumoasa si pisica fericita.