Becul interesant Night Breaker Unlimited Osram

unlimited osramPutem obtine o luminozitate mai ridicata si cu becuri halogen, dar sunt foarte rare tipurile traditionale, care au un efect dorit. Tipul de bec Night Breaker Unlimited Osram este un exemplu foarte bun, pentru ca putem avea o luminizitate mai mare cu 110 % decat becurile uzuale, cu halogen.

Lungimea luminii este mai mare folosind un bec Night Breaker Unlimited Osram, aceasta lungime poate sa ajunga chiar si pana la 40 m. Putem obtine o lumina mai alba cu 20 % decat tipurile normale, cu halogen. Protectia este mai mare, daca conducem cu tipuri Night Breaker Unlimited Osram, acest produs este prevazut cu un inel albastru protector.

Un alt avantaj este, ca acest bec are un filament mai robust si mai rezistent. Are o functionalitate mult mai ridicata, iar langa aceste mai sunt foarte multe avantaje ale becurilor Night Breaker Unlimited Osram. Merita sa incercam un set de becuri de acest tip, se simt avantajele fata de becurile normale la primul km condus. Este important de amintit, ca acest bec este agreat de RAR, si este acceptat de normele europene.