Adezivi mortare uscata

Adezivi mortare uscataAdezivi mortare uscata sunt folositi pentru lucrari de faiantare si placari de gresie de interior, in medii uscate, fara umiditate si caldura excesiva, pe suport rugos, adica tencuiala cu var si ciment sau BCA, beton.

Inginerii de santier doresc sa lucreze cu produse din gama adezivi mortare uscata deoarece acestea se bucura de o calitate superioara, iar amenajarile interioare se realizeaza mai usor, mai sigur si mai igienic.

Pentru ca acesti adezivi mortare uscata sa-si indeplineasca functiile, acelea de a lipi cu succes trebuie sa se respecte asa numita pregatire a suprafetelor. Astfel suprafaţa suport trebuie să fie întărită, curată, uscată fără fisuri sau crăpături, aderentă şi compactă, lipsită de grăsimi, pulberi, rezidiuri sfărămicioase, săruri. Mortarul vechi cu umflături şi scorojiri se îndepărtează. Suprafaţa suport se va tencui cu mortar obişnuit pe bază de ciment şi var.

Adezivi mortare uscata se ambaleaza in saci a cate 25 kg, fiind distribuiti cate 60 de saci pe palet. Termenul de valabilitate este de 12 luni de la data fabricatiei in conditiile in care ambalajul este inchis, iar sacii sunt depozitati in spatii uscate.

Daca in orasul dumneavoastra nu gasiti adezivi mortare uscata atunci va recomadam produsele comercializate de firma Bega Minerale. Magazinul online va pot pune la dispozitie o gama de adezivi mortare uscata sau pentru lucrari exterioare, potrivite si in medii cu o umiditate mai pronuntata.