Accesorii protectie telefon

Accesorii protectie telefonTi-ai cumparat un telefon nou? Achizitioneaza-ti si cele mai utile accesorii protectie telefon: husa, toc, folie de protectie a ecranului, precum si cateva aplicatii care sa-l ajute sa functioneze la parametri optimi.

Dintre cele mai populare accesorii protectie telefon, se disting husele. Sunt carcase practice care imbraca telefonul astfel incat, in momentul unui accident, acesta sa nu fie zgariat sau spart. Husele pot fi fabricare din materiale precum plasticul dur sau siliconul, iar in ceea ce priveste modelele, acestea sunt numeroase, la fel si culorile. Husa din silicon este mai maleabila, in timp ce husa din plastic dur este mult mai rezistenta.

Husa din silicon este eficienta pentru cei care isi doresc un plus de stil, fiind practica tocmai datorita faptului ca este prevazuta cu spatii pentru butoanele laterale si mufe.

Husa din plastic dur vine cu o gama de modele si de culori din care poti alege exact ceea ce ti se potriveste. Aceasta carcasa este practica pentru evitarea impactului de la o distanta mai mare, telefonul fiind protejat.

Din aceeasi categorie de accesorii protectie telefon amintim si tocul. Acesta este un fel de husa, care, insa se inchide in fata cu o clapeta, oferind telefonului o protectie sporita, dar si un aer mai boem. De regula, cele mai durabile tocuri sunt cele din piele sau piele ecologica.

Alte accesorii protectie telefon utile sunt foliile pentru ecran. Ele vin aplicate pe display-ul telefonului si il feresc de zgarieturi, praf sau apa, elemente ce i-ar putea ingreuna functionarea.